Uw belastingadviseurs


Wij heten Attend en we zíjn attent. Het Engelse werkwoord ‘to attend’ betekent zoiets als ‘aandacht besteden’. Zoals een verpleegster aandacht geeft aan haar patiënten, zo geven wij aandacht aan onze klant. ‘Beste ondernemer, gaat het goed met u?’  ‘Aandacht maakt alles beter’, wordt weleens gezegd.

 Zo willen wij voor de dag komen bij een cliënt van Attend. Wij attenderen onze klant op zijn financiële behoeften. Waarom zou je bijvoorbeeld teveel belasting betalen als dat minder kan? Alleen als uw huidige belastingadviseur aandacht heeft voor uw positie, kan hij weten wat er bij u financieel aan de hand is. Als uw problemen of vragen aan zijn aandacht ontsnappen, ontstaat er bij u een behoefte aan meer. Wij weten een oplossing: wordt cliënt van Attend Belastingadviseurs. Wij hebben gezamenlijk 31 jaren ervaring in belastingadvies en accountancy. In al die jaren zijn we met zo veel vragen van ondernemers geconfronteerd dat we gerust kunnen zeggen: komt u gerust met al uw vragen over belastingen en financiën.

Van huis uit zijn wij fiscalist. Wij hebben een universitaire opleiding in fiscaal recht (Koos in Rotterdam, Henk in Groningen). We hebben ervaring met lastige fiscale vraagstukken, en natuurlijk ook de meer eenvoudige fiscale zaken. We kunnen bouwen op kennis van hoog niveau. Toch zijn we hele gewone jongens. En laagdrempelig.

We zijn belastingadviseurs die heel veel zelf kunnen uitvoeren. Dat merkt u in de totaalbenadering die wij hebben voor uw financiële huishouding. U merkt het ook in de prijs, want die valt u mee… Het mooie is dat wij al onze kennis in praktijk kunnen omzetten, waardoor we samen het beste resultaat bereiken. Voor u!

Henk Bettink

“Rond 1995 startte ik in de detailhandel, waarin ik me verdiepte in de bedrijfsadministratie. Vervolgens ben ik in 1999 de accountancy ingegaan, en heb ik als assistent accountant gewerkt en tenslotte tot medio 2007 als relatiebeheerder in deze tak van sport gezeten. Vanaf medio 2007 heb ik me volledig toegelegd op het belastingrecht. Ondersteunend daarbij waren de opleiding bij het Register Belastingadviseurs en daarna de Master fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Begin 2016 hebben Koos Zoeteweij en ik oude dromen uitgewerkt, en dat uiteindelijk resulteerde in een samenwerking dat nu ‘Attend Belastingadviseurs’ heet.”

 Ik vind het belangrijk dat ik de klant ken. Niet zomaar oppervlakkig… Zonder vertrouwen bij de klant kun je geen goed advies geven. Voornamelijk houd ik me bezig met vraagstukken in de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Maar ook vragen over BTW, overdrachtsbelasting en andere lossen we op. Ik probeer ervoor te zorgen dat m’n klant geen zorgen heeft over die zaken. Belastingproblemen mogen geen obstakel zijn in het werk.

Koos Zoeteweij

Belastingadvies is een dynamisch en boeiend vak. Naast ervaring is het opbouwen en bijhouden van kennis onmisbaar om tot goede adviezen en oplossingen te komen. Beide elementen hebben de afgelopen jaren volop aandacht gehad. Vanaf 2006 ben ik werkzaam geweest op diverse accountantskantoren. Na een HBO-opleiding en een bachelor en master Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik nu bezig met mijn afstudeeronderzoek over het draagkrachtbeginsel. Erg interessant en actueel!

Dé uitdaging voor een belastingadviseur is het vertalen van de theorie naar de praktijk, maar nog belangrijker: het op een juiste en praktische manier toewerken naar een oplossing voor de specifieke klant. Wat ik in de achterliggende jaren met name heb ervaren, is dat dát een klant pas echt tevreden maakt. Geen standaardbenadering, maar oprechte interesse in de persoon en de onderneming is essentieel. Elke persoon is uniek, elke onderneming is uniek, dus dat moet ook gelden voor de benadering en de adviesrichting. Een unieke ervaring voor de klant, dat is het doel.

Onze tarieven


‘Graag maken wij heldere prijsafspraken met u. Wij houden er niet van dat u voor verrassingen komt te staan. Dus bijvoorbeeld een vast bedrag voor een aangifte, een vast bedrag voor een jaarrekening, een vast bedrag voor uw administratie, een vast bedrag voor… (vul maar in). Werken op urenbasis is ook mogelijk, maar een vaste prijs is ons uitgangspunt. Dan spreken we af wat wij doen, en wat u daarvoor betaalt. Helderder kan niet.

VOOR BELASTINGADVIES OP MAAT NEEM CONTACT OP!